2016 är här och detta år hoppas vi kommer bli fett. Studenten närmar sig vilket betyder, studentresa, galna fester, balen och ångest. 
ser fram emot emot dagen man springer ut i den vita klänningen, mössan och ett galet stort leende på läpprna men samtidigt skrämmer tanken mig. Det är ju nu man ska börja jobba och fortsätta jobba tills man dör ungefär. skämtochsido.
 
mina mål med 2016 är iallafall att gå ut skolan med fullständiga betyg, jobba ihop så mycket pengar så att jag kan dra iväg på en lite längre resa i höst. men framförallt försöka må bättre och ta hand om mig själv. nu är det slut på att trycka ner all problem i en skräpkorg för till slut svämmar den över.
 
sen sist vi hördes av så har halva håret blivit rosa/lila och blivit lite tjockare efter all julmat som man tröck i sig under lovet. men dom kilona försvann nog nu ihelgen då vi hade träningshelg med cheerleadingen. DM i cheerleading närmar sig med stormsteg och det gör handledsinflammtionen också haha men det är bara bita ihop. 
 
vi ses väl om en halvår igen. pusss